1 2 3 4 5

Schilderwerken binnen en buiten

Of het nou om een nieuwbouwwoning, een bestaande woning of een bedrijfspand gaat: voor zowel uw binnen- als uw buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Elke opdracht wordt op een professionele en vakkundige manier aangepakt. Met als resultaat schilderwerk van een uitstekende kwaliteit.

Binnenschilderwerk :
Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Wat betreft het binnenschilderwerk kunt u onder andere denken aan muren, plafonds, kozijnen, trappen en ruimtes zoals living , keuken , traphal , badkamer , enz... Maar naast de uitstraling zorgt binnenschilderwerk van een uitstekende kwaliteit voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.

Buitenschilderwerk :
Het buitenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Door de Belgische weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant is dus van groot belang voor de duurzaamheid. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt én verfraait het uiterlijk van uw woning of pand.

Binnen- en buitenschilderwerk hangen nauw met elkaar samen. Voor het buitenschilderwerk is het namelijk van belang dat het binnenschilderwerk en de glasafdichting aan de binnenkant in een goede staat verkeren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor binnen- en buitenschilderwerk?
Neem dan contact met ons op.

Meer info

  • Vraag vrijblijvend meer informatie.
  • Contacteer ons en wij komen langs.
  • Veelzijdige dienstverlening.

Bart De Buyser garantie

Wij garanderen U een pefecte opvolging van uw ondernemingsplannen.CONTACT

Bart De Buyser bv
GSM : 0495897894
EMAIL : bartdebuyser@hotmail.com


    Brusselsestraat 81
    1840 Londerzeel
    BTWNR.: BE 0689.761.060